Bestill billetter til Vatikanet

Vatikanet

Se Vatikanet, Det sixtinske kapellet og St. Peters Basilica i Roma. Hopp over alle de lange køene. Kjøp billetter til guidede turer i Vatikanet her!

Vatikanet
 
Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika

Vatikanmuseer, Vatacombs og St. Peters Basilika

4.6
(23)

Opplev tre av Romas mest populære severdigheter: Vatikanmuseene, katakombene og Peterskirken - alt i én tur! Bestill billettene dine hjemmefra og slipp alle køene!

Fra 614 kr
Morgentur i Vatikanet

Morgentur i Vatikanet

4.4
(30)

Bestill billetter til vår morgentur til Vatikanet på nettet og sikre deg en plass på denne populære turen! Besøk Vatikanmuseene, beundre det sixtinske kapell og utforsk Peterskirken. Bestill hjemmefra og slipp køene!

Fra 510 kr
Ettermiddagstur i Vatikanet

Ettermiddagstur i Vatikanet

4.2
(15)

Bestill billetter hjemfra og slipp de lange køene i Vatikanet! På vår ettermiddagstur til Vatikanet får du en guidet omvisning av Vatikanmuseenes kunstsamlinger, besøke det sixtinske kapell og utforske Peterskirken.

Fra 510 kr
Audiens hos Paven

Audiens hos Paven

Opplev den eneste guidede turen til audiens med Paven! Tusenvis av pilgrimmer fra hele verden samles hver onsdag for å se Pave Frans og nå har også du muligheten!

Fra 354 kr
Tur til Vatikanets hager

Tur til Vatikanets hager

Nyt den naturlige skjønnheten og de arkitektoniske perlene som gjemmer seg i Vatikanets hager. Denne nye turen lar eg beundre verdens minste stats skjønnhet, mange viktige monumenter, kunstverker og naturlige vidundre fra en miljøvennlig åpen bus, som kjører deg rundt i hagene. Skaff deg billetter til turen i dag!

Fra 885 kr
Kveldstur til Vatikanet m. middag

Kveldstur til Vatikanet m. middag

Nyt en eksklusiv omvisning på Vatikanmuseet etter de normale åpningstidene! Beundre de verdensberømte kunstverkene i et rolig tempo og med få mennesker. Turen inkluderer en deilig kveldsbuffet! Sikre deg en plass - bestill hjemmefra!

Fra 1083 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn