Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Vatikanet og hagene m/ frokost

Bli med oss på en eksklusiv halvdagstur til Vatikanbyen! Unngå folkemengdene, kom inn på museene tidlig, nyt en smakfull frokostbuffet, slapp av mens du sitter på en 45-minutters guidet tur på buss og nyt en 3 timers tur til Vatikanmuseet og Peterskirken.

Høydepunkter
- Nyt en eksklusiv halvdagstur til Vatikanmuseene
- Unngå folkemengdene med tidlig adgang
- Spis så mye du orker av en smakfull frokostbuffet med drikke
- Slapp av på en 45-minutters guidet tur på åpen buss
- Lær om kunst og historie
- Beundre Vatikanmuseets fabelaktige kunstkolleksjon
- Nyt en 3-timers omfattende tur av museene
- Hør alt helt tydelig med høretelefonene dine
- Beundre Det sixtinske kapell og Peterskirken

Eksklusiv halvdagstur til Vatikanmuseene
Gå inn på Vatikanmuseene mens alt ennå er stille og den tidløse kunsten ennå henger sovende før hordene med turister ankommer.

Nyt en stor amerikansk frokost buffet i Vatikan Kafeteriaen. Her vil du finne alt fra croissanter til muffins, egg tilberedt slik du ønsker dem til pannekaker, fersk frukt og syltetøy til frokostblandinger og kaker, fersk juice eller andre kalde og varme drikker.

Stig ombord på en komfortabel åpen privatbuss som gir deg akkurat den skyggen du trenger, og kjør rundt de skjulte stedene i Vatikanstaten, som akkurat har åpnet for det offentlige. Guiden din vil underholde deg med historiske anekdoter og fascinerende fakta.

Her vil du være en av få utvalgte til å se Vatikanets jernbanestasjon, den gigantiske Jublee 2000-klokken, de flotte meditasjonshagene som har blitt brukt av paver sien 1279, og Pavens private heliport. 

Guiden din, som er en historieekspert, vil ta deg med på enn 3-timers tur gjennom tiden. Med endeløse haller og så mye å se, er turen skreddersydd for å vise deg det beste museet har å tilby.

Turen til vil avsluttes i Peterskirken, hvor du vil få sjansen til å beundre den vakre kirken og dens mesterverk. 

Hvordan får jeg billettene mine? 
Du mottar e-billetten din på e-post kort tid etter at bestillingen din er fullført. Print dem ut og bring dem med til ekskursjonen. 

Hvor starter turen?
Turen starter på bunnen av de brede trappene på andre siden av gaten fra inngangen til Vatikanmuseene. Trappene befinner seg mellom Caffè Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano, på hjørnet av Viale Vaticano og Via Tunisi.

Møt opp 15 minutter før ekskursjonen starter.

Hvor avsluttes turen?
Turen avsluttes ved Peterskirken. På de fleste onsdager er Peterskirken stengt, og ekskursjonen vil avsluttes ved Vatikanmuseets inngang.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i 5 timer.

Hvilket språk er turen tilgjengelig på?
Turen blir utført på engelsk.

Er det noen kleskode?
Ja, å entre religiøse steder har en streng kleskode. Knær og skuldre må være dekket for både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate kan ikke holdes ansvarlig dersom man er nektet adgang på grunn av upassende klær. 

Finnes det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 6-18 år. Vennligst legg merke til at barn under 6 år ikke kan være med på denne turen.

Viktig informasjon:
- Ekstra forholdsregler kan gjelde ved ulike steder på grunn av økt global sikkerhet. Som et resultat av det, kan vi oppleve forsinkelser når vi skal passere sikkerhetskontroller for å komme inn på disse stedene. Ekstra forholdsregler kan også føre til at det blir satt restriksjoner på hvor stor veske og lignende man kan ha med inn. For å unngå avbrudd eller nektet adgang, anbefaler vi at du ikke tar med deg store vesker, bagger eller ryggsekker på turen. Vatikanet tillater kun veldig små vesker, og gir ikke tillatelse for store vesker, tripod, paraplyer og ryggsekker. 
- Du kan legge eventuell bagasje ved ett gratis oppbevaringområde, noe som kan resultere i at du må forlate ekskursjonen tidlig for å hente bagasjen din igjen ved inngangen.
- På onsdag morgen og ettermiddag kan det hende at Peterskirken er stengt for det offentlige på grunn av Papal Audiens som skjer på Petersplassen. Dersom du ønsker å besøke Peterskirken bør du ta turen en annen dag. Peterskirken kan også i enkelte tilfeller stenge på grunn av religiøse seremonier uten forvarsel. Når dette oppstår, tilbyr vi gledelig en lengre tur rundt Vatikanmuseene for å opprettholde tidsrammen for ekskursjonen slik som lovet. Vi prøver selvfølgelig å informere gruppene om stenging av Peterskirken så tidlig vi kan på forhånd, men noen ganger er det ikke mulig, og i disse tilfellene kan vi ikke refundere noe eller gi rabatter.
- Vi kan dessverre ikke ta med oss gjester som sitter i rullestol eller noen andre funksjonshemminger som krever spesiell assistanse. Vi kan heller ikke ta hånd om barnevogner eller barneseter på gruppeturene.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 5 timer

Hva er inkludert i prisen?

- Entrance to the Vatican Museums, the Sistine Chapel and St. Peter's Basilica.
- Access to the Gardens of Vatican City.
- Breakfast.
- Transportation through the Vatican.
- A guided tour.
- Individual headsets.

Avgangstider

Veibeskrivelse

Vatikanet og hagene m/ frokost

Adresse
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma Italy

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine