Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Vatikanet & Det sixtinske kapell: Hageomvisning & frokost

Nyt en eksklusiv halvdagstur på Vatikanmuseene i Roma, og besøk Vatikanstatens hager! Med denne billetten unngår du folkemengdene, spiser en deilig frokost og får en guidet omvisning gjennom museene. Du besøker også Det sixtinske kapell og Peterskirken!

Høydepunkter

_ Nyt en eksklusiv omvisning i Vatikanmuseene
- Opplev hagene i Vatikanstaten
- Unngå folkemengdene med tidlig inngang
- Besøk Det sixtinske kapell og Peterskirken
- Se Vatikanmuseets fantastiske kunstsamling
- Spis på en deilig frokostbuffé, inkl. drikke
- Slapp av på en 45-minutters guidedet rundtur i en åpen buss.
- Lær om kunsten og historien
- Nyt en 3-timers omfattende omvisning på museene
- Hør alt som blir sagt gjennom headsettet

Hva kan jeg forvente?

Gå inn i Vatikanmuseene mens alt fremdeles er stille og den uvurderlige kunsten sitter sovende og venter på alle turister.

Nyt en rik amerikansk frokostbuffé i Vatikanets kafeteria. Her finner du alt fra croissanter til muffins, egg til pannekaker på bestilling, fersk frukt og syltetøy til frokostbandinger og kaker, fersk juice og andre kalde og varme drikker.

Hopp på en komfortabel åpen buss og kjør gjennom de skjulte delene av Vatikanstaten, som nylig åpnet for publikum. Guiden underholder deg med historiske anekdoter og spennende fakta.

Her vil du være blant de få, mest privilegerte, som får se Vatikanets jernbanestasjon, den gigantiske år-2000 jubileumsklokken, de fantastiske meditasjonshagene som er brukt av paver siden 1279, og pavens private helikopterplass.

Guiden som er historisk ekspert tar deg med på en 3-timers tur gjennom tiden. Med uendelige haller og mye å se er denne omvisningen skreddersydd for å vise deg det beste museet har å tilby.

Gå i historiens fotspor: Kardinaler, paver, kunstnere som forandret verden - og lær om dramaet som utspilte seg her under føttene dine.

Omvisningen avsluttes ved Peterskirken der du får sjansen til å beundre den vakre kirken og mesterverkene.

Hvordan fungerer det?

Rett etter at bestillingen er fullført kommer billetten på e-post. Bare skriv den ut og ta den med på rundturen.

Hvor begynner rundturen?
Runduren starter i bunnen av de brede trinnene over gaten fra inngangen til Vatikanmuseene. Trappene ligger mellom Caffè Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano, på hjørnet av Viale Vaticano og Via Tunisi.

Vær der 15 minutter før rundturen starter.

Hvor slutter rundturen?
Rundturen avsluttes ved Peterskirken. De fleste onsdager, når basilikaen er stengt, slutter omvisningen ved inngangen til Vatikanmuseene.

Hvor lenge varer rundturen?
Rundturen varer 5 timer.

Hvilket språk er turen tilgjengelig på?
Rundturen gjøres på engelsk.

Hvilke krav stilles til klær?
Religiøse steder har strenge krav på bekledning. Knær og skuldre må dekkes til hos både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate kan ikke holdes ansvarlig for nektet adgang på grunn av upassende klær .

Finnes det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 6-18 år. Vær oppmerksom på at barn under 6 år ikke er tillatt på denne rundturen.

Viktig informasjon

Ekstra tiltak kan iverksettes på noen plasser på grunn av økt global sikkerhet. Som et resultat kan vi oppleve forsinkelser gjennom de obligatoriske sikkerhetskontroller. Ekstra tiltak kan også begrense størrelsen på vesker som kan taes med inn. For å unngå forsinkelser eller mulig nektet adgang, anbefaler vi sterkt at du unngår å ta med store vesker, bager eller ryggsekker på rundturen. Vatikanet tillater bare veldig små vesker, og forbyr spesielt store vesker, kofferter, parasoller og ryggsekker.
- Du kan bruke et gratis bagasjeoppbevaringsområde, men dette kan føre til at du må forlate rundturen tidlig for å hente dette ved inngangen.
- Onsdag morgen og ettermiddag kan Peterskirken være stengt for publikum på grunn av pavelig mottagelse som finner sted på St. Peter's Square. Hvis du ønsker å besøke Peterskirken anbefales du å kommer en annen dag. Det hender også at kirken stenges på kort varsel for religiøse seremonier. Når dette skjer, er vi glade for å kun tilby kundene en lengre omvisning i Vatikanmuseene i samsvar med den annonserte totale lengden på rundturen. Selv om vi forplikter oss til å fortelle turistgrupper på forhånd om det er planlagte endringer  i åpningstidene hender det at det ikke alltid er mulig. I disse tilfellene kan vi ikke gi refusjon eller rabatter.
- Vi beklager at vi ikke klarer å ta imot gjester med rullestol eller funksjonsnedsettelser som krever spesiell hjelp. Vi kan heller ikke ta imot barnevogner eller triller på gruppeturene våre.

Bestill
Fra kr 1,856

søn, 1 aug 2021

Refunderbare billetter Refunderbare billetter
Refunderes opp til 48 timer før besøksdato. Et avbestillingsgebyr på opptil 20% pr. billett kan tilkomme.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 5 timer

Hva er inkludert i prisen?

- Inngang til Vatikanmuseene, Det sixtinske kapell og Peterskirken.
- Adgang til hagene i Vatikanstaten.
- Frokost.
- Transport gjennom Vatikanet.
- En omvisning.
- Individuelt headset.

Avgangstider

Veibeskrivelse

Vatikanet og hagene m/ frokost

Adresse
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma Italy

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine