Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

2-i-1 Guidet rundtur av Colosseum & Vatikane

4.8 (4)
Fra kr 1,125

Opplev det beste fra Roma på en rundtur som ikke hopper over noe - bortsett køer og høye priser! I tillegg til Colosseum (med gladiatorporten) og Forum Romanum, besøker du Vatikanet, hvor du vil se Det sixtinske kapell, Peterskirken og Michelangelos kuppel. Denne rundturen gir deg en innføring i arkeologi og kunsthistorie.

Høydepunkter

- Slipp køen til Colosseum og Vatikanet
- To rundturer betyr en uslåelig pris.
- Små grupper ledet av engelsktalende eksperter
- Se Gladiator's Gate
- Besøk Det sixtinske kapell, Peterskirken og Michelangelo's kuppel i Vatikanet.

Hva kan jeg forvente?

Denne omfattende 4,5-timers rundturen gir deg muligheten til å dykke dypt inn i Romas historie og kultur. Takket være at du slipper køen til Colosseum og Vatikanet, kan du bruke tiden din på å utforske disse stedene i stedet for å stå i kø under den varme solen. På slutten av rundturen vil du ha besøkt de beste av de antikke romerske ruinene, sett verdens største kunstsamling, og fått en stor mengde ny kunnskap.

Guidene er eksperter på kunsthistorie og arkeologi. De kjenner til de beste rutene gjennom områder med mye trafikk og vil lede deg sømløst fra punkt til punkt. Visningsgruppene er små, noe som betyr at du aldri vil stå bakerst i en folkemengde og ikke kunne høre guiden snakke.

Del 1 av denne rundturen tar deg til ikoniske plasser som Colosseum, Forum Romanum og Trajans kolonne. På Colosseum går gruppen inn via Gladiator's Gate, en sideinngang forbeholdt visse turoperatører⁠. For to tusen år siden gikk menn inn i Colosseum forberedt på en brutal kamp, drepe eller bli drept. I dag gir arenagulvet en bemerkelsesverdig utsikt over både de underjordiske kamrene og de høyeste radene med sitteplasser (gulvet strekker seg bare delvis over bygningen, derav utsikten!)

Del to av rundturen starter igjen etter tid til mat og utforsking på egenhånd. Du møter gruppen igjen kundeservicesenteret (som har air-condition), hvor du vil ha muligheten til å ta Gladiator selfies ved å bruke rekvisittene og bakgrunnene deres.

Gruppen slipper deretter køen til Vatikanstaten som har den største kunstsamlingen i verden. For mange er Det sixtinske kapell Vatikanets absolutte høydepunkt. Når det er sagt, er Michelangelos fantastiske tak et av mange mesterverk som er inkludert i Vatikanstaten, inkludert verk av Perugino, Giotto, Raphael og mer.

På slutten av del to har du mulighet til å slippe køen til Peterskirken, hvor du kan se Michelangelos Pieta og kuppel, Berninis Baldacchino og mange andre fresker og mosaikker.

Hvordan fungerer det?

Kort tid etter at bestillingen er fullført kommer billetten på e-post. Denne kan du vise fra mobiltelefonen eller skrive ut på forhånd og ta den med.

Hvor starter rundturen?
Rundturen starter på Foro Traiano 89.

Viktig informasjon

- Av sikkerhetsmessige grunner er ikke ryggsekker, store vesker, kofferter osv. tillatt inne i Colosseum og Forum Romanum.
- Vatikanet krever at skuldre og knær er tildekket hos både menn og kvinner.
- På grunn av ujevnt underlag anbefales ikke denne turen for de med gå-problmer eller rullestolbrukere.

Billettkategorier

Voksen (over 18 år)
Barn (6-17)
Spedbarn (0-5): Gratis

What’s not included?

- Tips
- Henting og levering på hotellet.
- Mat og drikke.

Bestill

man, 30 nov 2020

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp kø

Live guide

Varighet: 4 timer 30 minutter

Hva er inkludert i prisen?

- Slipp køen til Colosseum og Vatikanet.
- Adgang til Det sixtinske kapell og Peterskirken.
- Adgang til Michelangelos kuppel.
- Omvisning i en liten gruppe.

Avgangstider

Veibeskrivelse

Det beste av Roma og Vatikanet

Adresse
Foro Traiano 89, Rome 00187, Italy

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine