Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Det beste av Roma og Vatikanet

Fra kr 1061

Det beste av Roma & Vatikanet-turen vår er en forlenget 4.5 timers reise gjennom gatene av oldtidens Roma. Utforsk Colosseum og Forum Romanum, og opplev prakten av Vatikanet.

Høydepunkter:
- Få med deg det beste av Roma og Vatikanet på en tur
- Hopp over køen til Colosseum
- Hør om arenaens blodige fortid
- Spaser rundt Forum Romanum og ruinene
- Beundre Det sixtinske kapell
- Se Petersplassen og lær om historien til Vatikanstaten

Opplev det beste av Roma og Vatikanet
Vi starter med Romas største ingeniørprestasjon; Colosseum. Vandre rundt arenagulvene og hør om livene til Romas folk under den brutale tiden, definert av blodige og voldelige kamper tok sted bare noen meter fra hvor du kommer til å stå.

Når vi forlater arenaen vil vi gå opp gjennom oldtidsgaten Via Sacra og inn i Forum Romanum. Hør om hovedkirkene, templene og ruinene i forum-området, og tenk over rollen og innflytelsen Gaius Julius Caesar hadde i oldtidens Roma.

Den første delen av turen avsluttes rundt 11:15, og deretter kan du spasere rundt på egenhånd til du må møte opp på When In Rome Tours kontor for Vatikan-turen klokken 12:45, med oppstart klokken 13:00 (sommer) eller klokken 14.45 med oppstart klokken 15.00 (vinter).

På ettermiddagen besøker vi det berømte Vatikanmuseet og får med oss alle de største galleriene som Belvedere Courtyard, Pio-Clementine Museum, Room of the Muses, Round Room, Greek Cross Room, Gallery of Tapestries, Gallery of Maps og Raphael Rooms, før vi fortsetter inn i det fantastiske Sixtinske kapell.

Turen avsluttes på Petersplassen etter at du har hatt muligheten til å lære om historien til Vatikanstaten.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort tid etter bestillingen er fullført, mottar du en e-post med dine e-billetter. Vennligst print ut billetten og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starter på Foro Traiano 89. Vennligst vær der 30 minutter før turen starter.

Hvordan kommer jeg fra Colosseum til Vatikanet?
Prisen for en taxi til kontoret vårt fra bysentrum ligger på 8-10 euro, og man bør regne 15 minutter. Man kan også ta 492 bussen fra Largo Argentina til hjørnet av Viale Vaticano, kontoret ligger i nærheten. Reisetid med buss er 30 minutter.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer 4.5 timer.

Er det en kleskode?
Ja, inngangen til Vatikanet krever en streng kleskode. Knær og skuldre må være dekket for både menn og kvinner. When In Rome Tours og Ticmate kan ikke holdes ansvarlig hvis man blir nektet adgang på grunn av et upassende antrekk.

Finnes det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn under 18 år.

Viktig informasjon:
- Du kommer til å hoppe over alle offisielle køer, som kan være veldig lange og ta opp til flere timer. Likevel, på visse dager som helligdager, helger og religiøse feiringer, kan det oppstå litt kø. Dette kan ikke unngås, men disse køene vil være betraktelig kortere enn de offentlige.
- For sikkerhetsgrunner kan ikke ryggsekker, store vesker, bagasje o.l. tas med inn på Colosseum, Forum Romanum og Palatine Hill.

Åpningstider

Turen starter klokken 10:45.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Printet billett

Live guide

Varighet: 4 timer 30 minutter

Åpningstider

Veibeskrivelse

Det beste av Roma og Vatikanet

Adresse
Foro Traiano 89, Rome 00187, Italy

×