Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

Billetter i Roma

Velkommen til Romabilletter.no, siden der du finner billetter til attraksjoner, høydepunkter og sightseeing i Roma. Her kan du enkelt og sikkert bestille billetter til Vatikanet og Peterskirken, se Colosseum, Forum Romanum og det gamle Roma, nyte Roma fra en segway eller delta på en busstur til Pompeii eller Firenze. De tilgjengelige valgene imøtekommer enhver smak.

  • Over 3,4 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Det beste av Roma og Vatikanet

4.5 (2)
Fra kr 1046

Opplev det beste av Roma på en tur som ikke hopper over noe - bortsett fra lange køer og høye priser! Denne turen gir deg en kamerarull full av ikoniske severdigheter og en 101-gjennomgang om arkeolgi og kunsthistorie.

Høydepunkter

- Slipp køen til Colosseum og Vatikanet
- To rundturer betyr en uslåelig pris.
- Små grupper ledet av engelsktalende eksperter
- Besøk Det sixtinske kapell, Peterskirken og mer

Hva kan jeg forvente?

Denne omfattende 4,5-timers rundturen gir deg muligheten til å dykke dypt inn i Romas historie og kultur. Takket være at du slipper køen til Colosseum og Vatikanet, kan du bruke tiden din på å utforske disse stedene i stedet for å stå i kø under den varme solen. På slutten av rundturen vil du ha besøkt de beste av de antikke romerske ruinene, sett verdens største kunstsamling, og fått en stor mengde ny kunnskap.

Guidene er eksperter på kunsthistorie og arkeologi. De kjenner til de beste rutene gjennom områder med mye trafikk og vil lede deg sømløst fra punkt til punkt. Visningsgruppene er små, noe som betyr at du aldri vil stå bakerst i en folkemengde og ikke kunne høre guiden snakke.

Del 1 av denne rundturen tar deg til ikoniske plasser som Colosseum, Forum Romanum og Trajans kolonne. På Colosseum går gruppen inn via Gladiator's Gate, en sideinngang forbeholdt visse turoperatører⁠. For to tusen år siden gikk menn inn i Colosseum forberedt på en brutal kamp, drepe eller bli drept. I dag gir arenagulvet en bemerkelsesverdig utsikt over både de underjordiske kamrene og de høyeste radene med sitteplasser (gulvet strekker seg bare delvis over bygningen, derav utsikten!)

Del to av rundturen starter igjen etter tid til mat og utforsking på egenhånd. Du møter gruppen igjen kundeservicesenteret (som har air-condition), hvor du vil ha muligheten til å ta Gladiator selfies ved å bruke rekvisittene og bakgrunnene deres.

Gruppen slipper deretter køen til Vatikanstaten som har den største kunstsamlingen i verden. For mange er Det sixtinske kapell Vatikanets absolutte høydepunkt. Når det er sagt, er Michelangelos fantastiske tak et av mange mesterverk som er inkludert i Vatikanstaten, inkludert verk av Perugino, Giotto, Raphael og mer.

På slutten av del to har du mulighet til å slippe køen til Peterskirken, hvor du kan se Michelangelos Pieta og kuppel, Berninis Baldacchino og mange andre fresker og mosaikker.

Hvordan fungerer det?

Kort tid etter at bestillingen er fullført kommer billetten på e-post. Denne kan du vise fra mobiltelefonen eller skrive ut på forhånd og ta den med.

Hvor starter rundturen?
Rundturen starter på Foro Traiano 89.

Viktig informasjon

- Av sikkerhetsmessige grunner er ikke ryggsekker, store vesker, kofferter osv. tillatt inne i Colosseum og Forum Romanum.
- Vatikanet krever at skuldre og knær er tildekket hos både menn og kvinner.
- På grunn av ujevnt underlag anbefales ikke denne turen for de med gå-problmer eller rullestolbrukere.

Billettkategorier

Voksen (over 18 år)
Barn (6-17)
Spedbarn (0-5): Gratis

What’s not included?

- Tips
- Henting og levering på hotellet.
- Mat og drikke.

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp køen

Live guide

Varighet: 4 timer 30 minutter

Hva er inkludert i prisen?

- Slipp køen til Colosseum og Vatikanet.
- Adgang til Det sixtinske kapell og Peterskirken.
- Adgang til Michelangelos kuppel.
- Omvisning i en liten gruppe.

Avgangstider

Veibeskrivelse

Det beste av Roma og Vatikanet

Adresse
Foro Traiano 89, Rome 00187, Italy

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine