VIP Daglig Tur til Capri

Fra kr 2699

Bli med oss på en eksklusiv VIP-tur til Capri med avgang fra Roma. Besøk øyen Capri, få en omvisning på parfymefabrikken Carthusia, nipp til limoncello og utforsk den berømte Blue Grotto (valgfritt). 

Høydepunkter:
- Nyt en heldagstur til Capri fra Roma
- Sett deg tilbake og slapp av på bussen til Napoli havn
- Nyt racerbåtturen til øya Capri
- Utforsk byene Capri og Anacapri
- Besøk det berømte Blue Grotto (valgfritt, ikke inkludert)
- Pirr dine sanser ved parfymefabrikken Carthusia
- Nipp til limoncello fra Capri
- Nyt en liten gruppe på 25 mennesker eller færre

Visit the Island of Capri
Med denne VIP-turen får du slippe forbi folkemengder, travle køer og unngå venting på offentlig transport, mens du innlater deg på ditt private kjøretøy. Vi ivaretar alt! 

Turen starter fra midt i Roma, der du får møte din guide. Stig ombord i ditt private kjøretøy og reis mot havenen i Napoli, med et kort stans for en frokost. Fra Napoli havn kan du nyte en times lang ferd på en høyhastighets racerbåt som tar deg rett til øya Capri.

Der får du møte din lokale guide som vil frakte deg gjennom byene Capri og Anacapri. Med sin ekspertise vil du oppdage de mest imponerende, autentiske delene av øya og dens sammensatte historie.
 
Med din lokale guide kommer du til å få en unik opplevelse som ikke finnes på andre turer. Slapp av mens du nipper til den berømte Capri Limoncello midt i byen. Begeistre dine sanser i nydelige Perfumery of Carthusia, der alt blir lagd utelukkende fra naturlige lokale ingredienser, og hør legenden om hvordan denne duftfabrikken skapte Capris første parfyme i 1380.
 
Videre får du tid til å utforske øya på egenhånd. Ta en avslappende vandring gjennom byens trange gater eller ta en handletur i noen av de mange småbutikkene med håndlagde varer og håndverks-produkter. Eller kanskje frist dine smaksløker med en antipasta apetittvekker på et av de mange lokale spisestedene.
 
Emne for talløse bøker, filmer, malerier og dikt, kan du også benytte muligheten til å besøke verdensberømte Blue Grotto. Din guide sørger for alle arrangementer og vil følge deg gjennom denne enestående opplevelsen. Hør om grottoens naturlige funksjoner og fengslende historie før du nyter den mest berømte og spektukalære stedet øya Capri har å by på.

Etter ditt besøk til Blue Grotto, vil du få møte resten av gruppen for å fortsette reisen.

Sent på ettermiddagen kommer du tilbake til havene for å ta den raske racerbåten tilbake til Napoli, hvor ditt kjøretøy venter for å ta deg med tilbake til Roma.

Hvordan får jeg mine billetter?
Kort etter at din bestilling er ferdig, blir din e-billett sendt rett til din e-post, bare skriv den ut og bring den med deg på reisen din. 

Hvor begynner reisen?
Reisen starter midt i Plazza del Popolo, ved den store fontenen med løvene og obelisken. Vennligst møt opp 15 minutter før avgang.

Hvor slutter reisen?
Reisen slutter ved Viale Washington, nær Plazza del Popolo. 

Hvor lenge varer reisen?
Reisen varer i 14 timer.

Hvilke språk betjenes på reisen?
Reisen betjenes på engelsk. 

Finnes det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 2 og 14 år. Barn under 2 år kan reise gratis i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon:
- Vennligst merk at båtturen til Capri tidvis blir påvirket av uheldig vær og forhold på sjøen. Hvis du er sensitiv til sjøsyke vennigst ta dine forhåndsregler før reisen.
- Noen av stedene som blir besøkt mangler skygge og kan bli varme med direkte sollys. Vi anbefaler å ta med en hatt, solkrem og en flaske med vann i varmt vær.
- Vennligst merk at besøket til Blue Grotto er tilgjengelig ved forespørsel til en pris på € 30. Tjenesten vil bli kjøpt på stedet og den eneste aksepterte betalingsmåten er kontanter. 
- Tilgang til Blue Grotto er alltid avhengig av værforhold. Vennligst merk at hvis du velger denne tjenesten vil du gå glipp av en del av turen i Capri eller Anacapri, avhengig av tidsplanen for besøket til Blue Grotto.

Åpningstider

Avgang er mandager, onsdager og lørdager klokken 7:30 AM

Bestill

ons, 12 des 2018

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 14 timer

Åpningstider

Avgang er mandager, onsdager og lørdager klokken 7:30 AM

Veibeskrivelse

VIP Daglig Tur til Capri