Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Peters-basilikaen, kuppelbesøk og katakombene

 
Fra kr 528

Når vi sier at kuppelen i Peterskirken er stedet for den beste utsikten over Roma, overdriver vi ikke! I følge romersk lov kan ingen bygninger i Roma være høyere enn kuppelen! På denne turen klatrer du til toppen av kuppelen, og deretter kan du utforske selve basilikaen.

Høydepunkter

- Se Roma fra byens beste utsiktspunkt
- Gå på en guidet rundtur gjennom Peterskirken, ledet av en kunsthistoriker
- Nyt den sjeldne muligheten til å besøke de pavelige krypter

Hva kan jeg forvente?

Gjør deg klar for å se noen av høydepunktene i romersk kultur - og se Roma fra dets høyeste punktet! Ikke bare gir denne turen deg et raskt kurs i historie og kunst - den lar deg også se Roma fra kuppelen til Peterskirken, det absolutt beste utsiktspunktet!

Dagen begynner med å møte guiden som er ekspert på kunsthistorie, på Petersplassen. Du blir ledet til den berømte kuppelen, designet av Michelangelo. Det er 551 trinn til toppen av kuppelen, men gruppen din tar heisen halvveis for deretter å klatre de resterende trappene i rolig tempo med mange pauser. Den fantastiske utsikten fra toppen er en mulighet du kanskje får en gang! Ta frem kamera og nyt utsikten!

Når du har kommet ned fra kuppelen, går turen videre inn i Peterskirken, der guiden forteller om enestående kunst og spennende historie. Du vil også besøke de pavelige kryptene og Vatacombene som sjeldent er tilgjengelige.

Hvordan fungerer det?

Rett etter at bestillingen er fullført kommer en e-post med billetter. Vennlist print disse ta dem med på rundturen.

Hvor er møtepunktet?
På Petersplassen.

Viktig informasjon

- Bli ikke bekymret hvis du ikke vil klatre til toppen av kuppelen. Alle som føler at de ikke vil hele veien opp til toppen, er velkomne til å holde seg på terrassenivå (der heisen stopper), mens de som ønsker å klatre helt opp kan gjøre det.

- Besøk til Peterskirken kan ikke finne sted under den liturgiske feiringen av Paven eller under andre arrangementer av Den hellige stol eller Vatikanstaten, og på onsdager. Hvis ikke basilikaen kan besøkes, blir guidet rundtur kun gjennomført i Vatikanmuseene (i omtrent tre timer). Om dette skjer, vil ikke billetten som er kjøpt refunderes.

Billettkategorier

Voksen (over 18 år)
Barn (6-17)
Spedbarn (0-5): Gratis

What’s not included?

Tips (valgfritt).
Henting og bringing til og fra hotellet.
Mat og drikke.

Bestill

tor, 1 okt 2020

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 1 timer 30 minutter

Avgangstider

Veibeskrivelse

Adresse
Largo del Colonnato 1 00193 Roma Italia

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine