Sightseeing

Nyt Roma på best mulig måte! Bli med på en av de mange sightseeingturene du kan bestille her. Se hele Roma, Vatikanet, Colosseum, Forum Roma og det gamle Roma.

Sightseeing
 
Roma Hop-On Hop-Off

Roma Hop-On Hop-Off

Å utforske Roma har aldri vært så enkelt og spennende! Kom deg på den røde CitySightseeing Hopp-På Hopp-Av bussen og beundre denne nydelige byen fra den åpne toppen! Velg mellom 24, 48 eller 72-timers billetter eller en av våre kombo-billetter med hopp-over-køen inngangsbilletter til Vatikanet og/eller Colosseum. Bestill hjemmefra og spar tid!

Fra 297 kr
Romas krypter & katakomber

Romas krypter & katakomber

Dra på en fascinerende reise tilbage i tid gjennom lange snirklete katakomber og deres krypter. Du gjetter aldri hva som gjemmer seg der inne før du ser det med dine egne øyne! Besøk Capuchin-krypten, dekorert med knokler, og utforsk Basilica San Clemente. Bestill hjemmefra og sikre deg en plass!

Fra 731 kr
Det beste av Roma og Vatikanet

Det beste av Roma og Vatikanet

Det beste av Roma & Vatikanet-turen vår er en forlenget 4.5 timers reise gjennom gatene av oldtidens Roma og prakten av Vatikanbyen. Hopp over lange køer til Colosseum og Vatikanmuseene med guiden din og utforsk to av Romas mest fantastiske attraksjoner. Bestill turen din nå og sikre deg en plass på denne populære ekskursjonen!

Fra 1048 kr
Engler og demoner-turen

Engler og demoner-turen

Besøk stedene fra Dan Browns verdensberømte roman 'Engler og demoner' på en 3-times rundtur i Roma til fots. Oppdag Illuminati-bevegelsens hemmeligheter blant Berninis statuer og tekster av Galileo. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 265 kr
Vatikan og Roma kort

Vatikan og Roma kort

4.5
(2)

Med et Vatikanet og Roma-pass får du fri tilgang til Vatikanet - museene og hagene - to attraksjoner etter eget ønske, ubegrenset transport i Roma og rabatt på over 30 attraksjoner. Få et Vatikanet og Roma-pass her!

Fra 1175 kr
Roma om natten

Roma om natten

5.0
(1)

Nyt en 2-times guidet tur i Roma ved solnedgang og opplev den vakre byen i et nytt lys. Se mange av de mest kjente severdighetene, som Pantheon, Kapitolhøyden, Piazza Navona m.m. Bestill din tur i dag og start nedtellingen!

Fra 477 kr
Rome Segway Tour

Rome Segway Tour

4.0
(1)

Utforsk Roma på en morsom og underholdende måte - på segway! En segway-tur er ideell sightseeing for både familier med tenåringer, par og enkeltpersoner som ønsker å se Roma og lære mer om den historiske byen. Bestill billetter på nettet og sikre deg billetter til denne populære turen!

Fra 794 kr
Roma på en dag

Roma på en dag

4.0
(4)

Bli med på en heldagstur til Roma og opplev alle byens høydepunkter. Ikke bare får du se alle Romas mest berømte severdigheter, du slipper også timelange køer til både Colosseum, Vatikanmuseene og Peterskirken.

Fra 1366 kr
Romas plasser

Romas plasser

Besøk Romas mest spetakulære plasser på denne 3-times rundturen med en liten, intim turgruppe. Turen starter ved en av Romas mest berømte plasser, Petersplassen, og fortsetter til Piazza Navona og Pantheon, Trevi-fontenen og Spansketrappen. Ikke gå glipp av denne fantastiske turen, bestill billetter her!

Fra 794 kr
Romas fontener

Romas fontener

Bli med på en guidet tur i Roma og se byens mest fantastiske fontener. Besøk Piazza Navona, se Pantheon, kast en mynt i Trevi-fontenen og beundre den utrolige Triton-fontenen. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 265 kr
Kveldstur i Roma

Kveldstur i Roma

Nyt den magiske stemningen i Roma på kveldstid på denne 2,5-times turen til fots. Beundre de vakkert opplyste plassene, fontenene og renessanse- og barokkarkitekturen. Den lokale guiden din, som også er kunsthistoriker, forteller deg om buens imponernde arkitektur og historie. Sikre deg en plass, bestill billetter hjemmefra!

Fra 794 kr
Borgias historisk tur til fots

Borgias historisk tur til fots

La en lokal kunsthistoriker og guide ta deg med på en fascinerende 2-times tur til fots i Roma og lær om den promimente renessansefamilien Borgia. Beundre noen av skattene Borgia-familien har etterlatt. Bestill billetter hjemmefra!

Fra 794 kr
Spøkelsesjakt i Roma

Spøkelsesjakt i Roma

Dra på spøkelsesjakt i Roma på denne 2-times kveldsturen til fots! Hør historier om mystiske legender og spennende myter, mens du går langs historiske gater og leter etter noen av Romas gjenferd. Turen inkluderer også noen av Romas mest kjente severdigheter opplyst i skumringen.

Fra 794 kr
Romas krypter, katakomber & mørke hjerte

Romas krypter, katakomber & mørke hjerte

Utforsk Romas mørke fortid på denne uhyggelige turen til Romas krypter og katakomber! Besøk den antikke delen av byen samt gravsteder under de moderne gatene. Utforsk de romerske kryptene og katakombene, Basilica San Clemente og Capuchin-krypten - også kjent som Knokkelkapellet. Bestill turen din her!

Fra 889 kr
Borghese Gallery m/ hopp over køen 

Borghese Gallery m/ hopp over køen 

Nyt en guidet tur til en av Romas rikeste og mest interessante villaer, Borghese Gallery. Galleriet huser en stor og variert samling av skulpturer og malerier produsert av mestere som Bernini, Canova, Caravaggio og Titian. Se mer av Borghese Gallery og hagene enn noen annen, dete hele til samme pris som turer som ser mindre. Bestill din tur her!

Fra 625 kr
Tur til Trastevere m/ Eksklusiv Privat Middag

Tur til Trastevere m/ Eksklusiv Privat Middag

Sikre deg din plass på denne ekstremt begrensede, eksklusive turen rundt Trastevere-nabolaget og nyt en deilig 4-retters autentisk italiensk middag. Opplev Roma på sitt beste, bestill din tur i dag!

Fra 995 kr
Big Bus-tur i Roma

Big Bus-tur i Roma

Oppdag Romas mest berømte severdigheter og steder med Big Bus-turene! Det finnes neppe et bedre sted å nyte synet av Roma fra enn toppen av en åpen dobbeldekkerbuss. Velg mellom 24 eller 48-timersbilletter og få fire gratis sightseeingturer til fots inkludert. Bestill din sightseeing i buss her!

Fra 276 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlekurv