Det beste av Roma 2 timer

Det beste av Roma 2 timer

Pris fra 516 kr

Hvis det er ett område i Roma hvor en guidet tur er en absolutt prioritet, så er det uten tvil Colosseum og gamlebyen i Roma. Dette er en av våre mest populære turer i Roma - finn selv ut hvorfor.

Høydepunkter:
- Nyt en 2 times guidet tur i gamlebyen i Roma
- Slipp de lange køene til Colosseum
- Utforsk de gamle ruinene i Forum Romanum

Utforsk antikkens Roma
Bli med idet ​​vi bringer de siste 2500 åren til live, og minnes de mange blodige og skandaløse historiene om keisere og gladiatorer, Cæsarer og slaver.

Forstå hvordan ritene i antikkens Roma påvirket tyranniske ledere som Julius Cæsar og Nero. Lær om grunnleggelsen av Romerriket, dets vei til toppen og rikets fall.

Etter denne turen kommer du til å forstå hvorfor alle veier fører til Roma!

Hvis du synes denne turen virker spennende, men gjerne vil se litt mer av Roma, er vår tur Det beste av Roma 3,5 timer kanskje det du leter etter? Den første delen av turen er identisk med denne, men turen inkluderer også andre berømte severdigheter som Pantheon og Piazza Navona.

Turen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen. 

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter foran turistinformasjonsenteret på Via dei Fori Imperiali.  Vennligst vær der 20 minutter før turen starter.

Hvor slutter omvisningen?
Den slutter på Forum Romanum.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer ca. 2 timer.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 6-17 år.
Det er gratis for barn i alderen 0-5 i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon:
- Du slipper alle offisielle køer, som ofte kan være svært lange, med ventetid i opptil flere timer. Men på enkelte dager som offentlige helligdager, helger og religiøse helligdager kan det oppstå køer utover det normale. Dette kan ikke unngås, men disse køene er langt kortere enn de offentlige køene.
- Avbestillinger kan skje på svært kort varsel. I slike tilfeller kontakter vi deg og gir deg alternative turdatoer eller du full refusjon.
- På grunn av sikkerhet anbefaler vi på det sterkeste at du ikke tar med store vesker eller pakker.
- Denne turen er gjennomført som en spasertur, da ingen biler er tillatt inne i Vatikanet. Bruk egnet fottøy.

 

Fantastisk 4.5

4.5 17 kunder
*

Fantastisk guide med masse humor og kunnskap.

Richard, Nesøya
TIR, 01 MAR 2016
4.5
Flott tur!

Jeg og kjæresten min var veldig fornøyde med turen! Guiden vår var morsom, og hadde mye interessant kunnskap å dele med oss. Selv med 38 grader i skyggen gikk turen fint. Vi stoppet mange steder for å fylle på vann, og guiden passet på å holde oss i skyggen når hun skulle fortelle oss om det vi så. Veldig greit å slippe køen, og positivt å ha en som beskrev alt det flotte vi så. Tror nok ikke opplevelsen ville vært like bra hvis vi gjorde det alene. Eneste som var litt synd, var at selv med en liten gruppe var det til tider vanskelig å høre hva guiden sa. Oppmøtested burde også vært bedre beskrevet.

Cathrine, Oslo
LØR, 08 AUG 2015
4.5
Liten italiensk guide med masser av energi

Ved oppmøte fikk vi en herlig guide som tok alle med storm. Hun hadde mye kunnskap og var flink til å formidle. Pluss hun ivaretok alles behov. Skygge, pause, toalettbesøk og vannpause. Hun passet veldig godt i jobben sin.

Lene, Rasta
MAN, 27 JUL 2015
4.5
Mette

Stedet i seg selv er fantastisk !! Man kan jo miste pusten av mindre. Ble litt venting her og der, men ikke til å sammenligne med de køene vi slapp å stå i når vi hadde bestilt guidet tur gjennom Romabilletter ! Guiden loset oss frem og fortalte engasjert historien bak Colosseum og bygningene/ruinene i eldgamle Roma. Anbefaler !!

Mette, Fetsund
TOR, 11 JUN 2015
4.5
Fin gåtur

Informativ og interessant gåtur i Colosseum og Forum Romanum. Guiden var amerikansk, og hadde bra kunnskap om det vi gikk forbi på veien til Colosseum. Vi ble "fulgt inn" i Forum Roman, men gikk på egen hånd der inne.

Lene, Fjellhamar
MAN, 08 JUN 2015
4.5
Veldig bra!

Veldig kunnskapsrike guider som geleidet oss gjennom folkemasser og severdigheter!

Anita hvarnes, Sem
MAN, 01 JUN 2015
4.5
Anbefaler guiding i Colosseum

Veldig bra opplegg, traff guiden enkelt og greit på avtalt sted og tidspunkt. Vi gikk forbi køen og kom kjapt rett inn i Colosseum. Flink og hyggelig guide på turen i Collossum og gamle Roma i timevis. Vi bruker mer enn gjerne denne tjenesten igjen i Roma eller ved andre reisemål. Turen som sådan er vel verd å få med seg å bruke tid på når man er i Roma, fantastisk og imponerende historier.

Tina, Tjodalyng
TOR, 28 MAI 2015
4.5
Flott opplevelse :)

Vi var på guidet tur til Colosseum og eldgamle Roma i starten av mai, 3 stk. som dro sammen på jentetur. Colosseum var et must for oss å se, derfor bestemte vi oss kjapt for en guidet tur. Valget falt på romabilletter.no siden vi følte at siden deres var trygg å bestille på + at vi leste mange gode anbefalinger av de på forhånd.
Vi fikk Chiara til guide og var veldig fornøyd med henne. Hun var ernergisk og entusiastisk, flink til å informere, hadde masse kunnskap og var veldig morsom. Hun fikk alle sammen til å le flere ganger med kommentarene sine.
Vi skulle videre til guidet tur til Vatikanet senere på dagen og Chiara var behjelpelig med informasjon om hvordan vi enklest mulig kom oss dit, hva en taxitur burde koste, osv.

Lene, Stord
FRE, 08 MAI 2015
4.5
Great guided tour

A tour that takes you through the Colosseum and Forum, via the hot spots. You will get all the clues to revive forgotten knowledge from a well informed, funny, nice and talkative guide ( Ciara!)

Terje, Nesttun
LØR, 13 SEP 2014
4.5
En fantastisk opplevelse - Gåtur i Colosseum og eldgamle Roma

Denne turen anbefales på det sterkeste. Vi hadde en entusiastisk og kunnskapsrik guide, Sabrina, som først tok oss med til Forum Romanum og deretter til Colosseum. Guiden var så levende engasjert at turen ble litt lenger enn hva som var foreskrevet, og vi følte alle at vi fikk skikkelig valuta for pengene.Vi fikk masse gode historier fortalt på en interessant og lettfattelig måte - og alle i reisefølget vårt var enig om at dette er måten å se byen og severdighetene på. Ikke minst med tanke på alle køene som er foran de ulike serverdighetene - vi gikk forbi køene, og på det lengste ventet vi kanskje i 4-5 minutter før vi kom inn.

Berit v, Åndalsnes
TOR, 28 AUG 2014
4.5
Gåtur i Colosseum

Veldig bra og lærerikt tur.Chiara vår guide var fantastisk .
Men oppmøtepunkt kunne ha vært på selve Colosseum.
Den var helt annet sted som er litt forvirrende for en turist.

Alia sabeen, Gardermoen
ONS, 06 AUG 2014
4.5
Fantastisk

Vi visste vi måtte se Colosseum - men opplevelsen av å være der var mektig! Guiden var meget kunnskapsrik og tok seg meget godt av oss. En opplevelse jeg unner alle.

Kai, Sagstua
MAN, 28 JUL 2014
4.5
Turist

We had a great day with the most fantastic guide Chiara, she gave us all a brilliant insight to the history and politics of Rome and made sure we all payed attention

Grethe, Oslo
MAN, 21 JUL 2014
4.5
Gåtur i Colosseum og Forum Romanum

Hyggelig og flink guide i historiske omgivelser. Anthony ga en historieleksjon av de sjeldne.

Trond, Rena
TIR, 06 MAI 2014
4.5
Besøk i Colosseum

Fant raskt ut at det var en kjempegod ide å kjøpe billetter med guide til Colosseum før avreise. Dette medførte b.a. at vi slapp de enorme køene for å komme inn i Colosseum. Hele guideturen var meget bra, takket være en inspirerende og kunnskapsrik guide. Anbefaler alle som har et ønske om å besøke Colosseum å kjøpe billetter på forhånd!
Forøvrig er Roma en vakker by og kanskje spesielt interessant for mennesker som er historisk interesserte.
Har besøkt Roma to ganger men kommer gjerne igjen.

Hilsen Stein.

Stein, Skedsmokorset
TIR, 06 MAI 2014
4.5
Spennende tur til Collosseum og Forum Romanum

Kunnskapsrik og hyggelig guide fortalte spennende historier fra antikken Roma på god engelsk. Behagelig liten gruppe gjorde at vi fikk god kontakt med guiden.

Egil, Rykkinn
MAN, 21 APR 2014
4.5
Super guide

Vi fikk et svært godt innblikk i den antikke perioden i Roma, hvorfor Colosseum ble bygd, informasjon om Forum Romanum, og omvisning i Colosseum og Forum Romanum.

Frode, Lommedalen
FRE, 21 FEB 2014
4.5

Bestill billetter

Velg dato
Det beste av Roma 2 timer Info

Det beste av Roma 2 timer
Via dei Fori Imperiali 1,
00187 Rome, Italia

Info

Det beste av Roma 2 timer
hver dag kl. 08.45

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Colosseo Station. Det er 4 minutter herfra, gå!

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn