Roma på en dag

Roma på en dag

Pris fra 1210 kr

Hvis du virkelig har lyst til å oppleve Roma, bestill en heldagstur og la guiden ta deg med rundt i byen. I løpet av denne turen får du ikke bare se alle av byens mest kjente severdigheter - du slipper også de timelange køene til både Colosseum og Vatikanmuseene.

Høydepunkter:
- Nyt en 8-times, guidet tur rundt Roma
- Fortrinnsrett til mange av byens største severdigheter
- Få en omvisning på Colosseum og Forum Romanum
- Opplev Pantheon, Piazza Navona og mer
- Besøk Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell
- Slipp inngangskøen til Peterskirken etter turen

Opplev Romas høydepunkter 
Turen starter i sentrum av Roma foran turistinformasjonsenteret på Via dei Fori Imperiali. Det er her vi begynner turen med et besøk på Colosseum. Når du står innenfor denne fantastiske strukturen, trår du i samme fotspor som gladiatorene engang gjorde.

Neste stopp er Forum Romanum, hvor vi gir deg et glimt av hvordan livet var i antikkens Roma - under tider med keisere og tyranner som Julius Cæsar, Augustus, Claudius og Nero.

Deretter fortsetter vi til Kapitolhøyden, lokalt kjent som Campidoglio. Denne piazza'en er designet av Michelangelo og tilbyr en fantastisk utsikt over Piazza Venezia - stedet hvor Victor Emmanuele II-monumentet og Mussolinis Palazzo befinner seg. Herfra spasere vi til Romas mest berømte fontene, Trevifontenen. Husk å kaste i en mynt før vi setter kursen mot Pantheon, og deretter videre til den pittoreske Piazza Navona.

Rundt 12:45 holder vi lunsjpause. Lunsj er ikke inkludert, men guiden vil gledelig gi anbefalinger på lokale restauranter.

Vi møtes igjen kl. 14:45 på kontoret til agenten vår, som er veldig nær Vatikanmuseene.

Neste stopp er Vatikanmuseene. Du får se Cortile del Belvedere, Salla dele Muse, flotte Rafaels stanser og selvfølgelig det fantastiske sixtinske kapell. Deretter vender vi hodet mot Peters piazza hvor turen avsluttes. Hvis du ønsker å besøke Peterskirken kan guiden din gi deg slipp-køen-adgang.
Turen foregår på engelsk.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen. 

Hvor begynner omvisningen?
Turen starter foran turistinformasjonsenteret på Via dei Fori Imperiali.  Vennligst vær der 20 minutter før turen starter.

Hvor slutter omvisningen?
Den slutter på Vatikanet.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer ca. 8 timer.

Er det kleskode?
Ja, det er en streng kleskode i Vatikanet. Skuldre og knær må være dekket på både kvinner og menn. Sandaler anses passende.

Er det barnebilletter?
Nei, men det er gratis for barn under 7 år i følge med en betalende voksen.

Viktig informasjon:
- Du slipper alle offisielle køer, som ofte kan være svært lange med ventetid i opptil flere timer. Men på enkelte dager som offentlige helligdager, helger og religiøse helligdager kan det oppstå køer utover det normale. Dette kan ikke unngås, men disse køene er langt kortere enn de offentlige køene.
- Avbestillinger kan skje på svært kort varsel. I slike tilfeller kontakter vi deg og gir deg alternative turdatoer eller du full refusjon.
- På grunn av sikkerhet anbefaler vi på det sterkeste at du ikke tar med store vesker eller pakker.
- Denne turen er gjennomført som en spasertur, da ingen biler er tillatt inne i Vatikanet. Bruk egnet fottøy.

 

Veldig bra 4.0

4.0 4 kunder
Langweekend i Roma

Deilig å gå forbi køene og slippe å finne ut av ting på egen hånd

Jofrid, Bergen
TIR, 23 JUN 2015
4.0
Roma rundt.

Vi valgte to av disse turene for å få med mest mulig av Romas severdigheter og historie på kortest mulig tid. Den første turen gikk til Colosseum, Forum, Trevifontenen, Pantheon og Navona. Den andre til Vatikanmuseet inklusivt det Sixtinske kapell. Vi er veldig fornøyde med å få med oss både antikk historie og historie fra Renessansen og dens kunstnere.

Tore, Elverum
LØR, 19 APR 2014
4.0
Blide og flinke guider

Første delen av turen startet ved Colosseum hvor vi hadde en amerikansk dame som guidet oss. Vanvittig kunnskapsrik og morsom. Hun tok seg god tid til å besvare spørsmål og vise oss små, små detaljer. Vi stoppet også opp på diverse plasser slik at hun kunne ta bilder av oss. Ved Forum Romanum gikk resten av gruppen, så jeg og venninnen min hadde henne helt for oss selv. Veldig gøy da vi fikk se litt andre ting som hun vanligvis ikke har med i turene sine samt. at det var lettere å komme til med spørsmål. Veldig, veldig fornøyd!
Hadde tur i Vatikanet senere med en annen guide og en mye større gruppe. Kunnskapsrik og interessert i det hun gjorde, guider som kan besvare våre spørsmål på en grundig måte og legge til mer er de som er verdt noe! Dette var definitivt verdt en hel dag og man får veldig lett oversikt over byen på denne måten. Anbefaler og gjøre dette så tidlig som mulig, vi tok denne turen dagen etter at vi kom til Roma :)

Kristin, Sande
SØN, 06 APR 2014
4.0
Fantastisk !

Dette er en tur som må oppleves. Fantastiske guider og en opplevelse en aldri vil glemme. Anbefales på det varmeste:-))

Hilde merethe, Loddefjord
FRE, 21 MAR 2014
4.0

Bestill billetter

Velg dato
Roma på en dag Info

Roma på en dag
MØTEPUNKT:
Via dei Fori Imperiali 1,
00187 Rome, Italia

Info

Roma på en dag
Turen går kl.
1/4-10/11: 08:45.
11/11-31/3: 09:00 man, ons, fre, og lør.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Colosseo Station. Det er 4 minutter herfra, gå!

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn