Fiumicino Privat Flyplasstransport

Fiumicino Privat Flyplasstransport

Pris fra 716 kr

Få en problemfri start på ferien i Roma, og velg vår effektive og ønkonomiske private transfer. Den private sjåføren din møter deg på Romas Fiumicino lufthavn, og kjører deg til hotellet. Du trenger ikke å stresse med offentlig transport eller å få fatt i en taxi.

Høydepunkter:
- Reis inn til Roma raskt og enkelt
- Bestill en privat bil og ankom hotellet med stil
- Bli plukket opp 24 timer i døgnet, 7 dager i uka
- Til / fra hotellene i sentrum
- Prisen inkluderer tips, bompenger og avgifter
- Prisene er per bil - ikke per person

Til og fra flyplassen uten problemer
Her kan du bestille rask og effektiv transfer mellom Fiumicino lufthavn og hotellet ditt. Vår dør-til-dør-politikk sikrer transport både til og fra hotellet og Fiumicino Airport.

Uansett om man reiser alene, som par eller i en stor gruppe, vil våre erfarne og profesjonelle sjåfører sikre at reisen til og fra Fiumicino Airport er problemfri.

Bestill din private Fiumicino-flyplasstransfer her, og bli møtt av din egen sjåfør på flyplassen. Hvis du har lyst kan du også bestille transport tilbake igjen, fra hotellet til flyplassen.

Hvordan bestiller jeg min private transfer?
Bare følg bestillingstrinnene. Før du fullfører bestillingen din blir du bli bedt om å oppgi passasjernavn, ankomst/avreisedato, fly og hotell (inkludert adresse og telefonnummer), så vi kan ordne transport.

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du e-billetten din via e-post. Skriv den ut og ta den med til Fiumicino lufthavn. 

Hvordan bestiller jeg en returtransfer?
Hvis du ønsker å bestille en tur/returtransfer fra Fiumicino lufthavn må du lage to bestillinger: En fra flyplassen til hotellet og en fra hotellet til flyplassen, og hver bestilling må ha en egen bekreftelse.

Jeg har bestilt en returtransfer, hvordan virker det?
Hvis du ønsker en returtransfer fra Roma til flyplassen, skal du bare ringe lufthavnleverandøren vår to-tre dager før avreise. Telefonnummeret er tydelig merket på billetten.

Hvor mye bagasje kan jeg ta med?
Du er tillatt med én standard koffert og en håndbagasje per person.

Hva inkluderer prisen?
Prisen inkluderer tips, bompenger og avgifter. Prisene her på nettstedet er oppført per bil, ikke per person.

Er det barnebilletter?
Nei, prisen er den samme for barn som for voksne.

 

Veldig bra 3.7

3.7 3 kunder
OK!

Sjåføren ventet på oss på flyplassen, men sto så gjemt med et bittelite skilt så vi brukte litt tid på å finne han. Hjelpsom, men skravlet høyt i telefonen mesteparten av turen. Veldig enkelt å bestille.

Hilde merete, Oslo
MAN, 08 JUN 2015
3.7
Godt fornøyd!

Sjåføren var presis, hyggelig og hjelpsom! Fikk oss raskt frem til flyplassen. Det eneste minus var at sjåføren skravlet i et sett i telefonen. Noe som fikk oss til å føle at vi måtte være stille.

Hilde merete, Oslo
MAN, 08 JUN 2015
3.7
Anbefales

Meget godt fornøyd med transporten. Begge veier var transport på plass innen tiden, og sjåfører var hjelpsomme med bagasje, og hyggelige. Sjåfør fra flyplass og inn til Roma opplyste og fortalte om ting vi passerte og tidfestet hvor lang tid det var fra hotellet våres til attraksjonene. Dette var svært nyttig og var til stor hjelp. Kommer til å anbefale dette til andre

Sten, Årnes
LØR, 06 JUN 2015
3.7

Bestill billetter

Velg dato
Fiumicino Privat Flyplasstransport Info

Fiumicino Privat Flyplasstransport
Prisene er per bil - ikke per person.

Info

Fiumicino Privat Flyplasstransport
Opererende dager: 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året.

Veibeskrivelse

Veibeskrivelse
Se hvor Fiumicino flyplass er lokalisert i Roma.

Se på et kart Se på et kart

21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn