Utenfor Roma

Bli med på en av våre guidede bussturer utenfor Roma! Se Pompeii ved foten av Vesuvius eller kunstbyen Firenze. Kjøp dine billetter her!

Utenfor Roma
 
Busstur til Pompeii

Busstur til Pompeii

4.0
(1)

Besøk den fantastiske, antikke byen Pompeii utenfor Roma. Turen inkluderer også et stopp i Napoli og en deilig lunsj. Sikre deg en plass på denne fantastiske turen, få billetter her!

Fra 1420 kr
Busstur til Firenze

Busstur til Firenze

Tilbring en dag i Firenze! Besøk de største severdighetene i Firenze, som Galleria dell'Accademia, Michelangelos David og den berømte katedralen Duomo. Transport fra Roma er inkludert. Bestill billetter på forhånd - dette er en populær tur!

Fra 1672 kr
Det beste fra Toscana med vinsmaking

Det beste fra Toscana med vinsmaking

Bli med oss på en heldagstur til Toscana med avgang fra Roma. På bare en dag får du prøve fine toskanske viner og oster, nyte spektakulær arkitektur, vakre utsikter og en tradisjonell, toskansk gourmetlunsj. Ikke gå glipp av denne fantastiske turen, bestill din plass hjemmefra!

Fra 1357 kr
Bracciano slott tur med lunsj

Bracciano slott tur med lunsj

Reis på et eventyr ut av travle Roma og beveg deg inn på den frodige landsbygda. Besøk festningen fra det 15. århundret, Odescalchi Castle, utforsk den sjarmerende byen Bracciano og nyt en herlig 3-retters lunsj med vin. Turen inkluderer transport fra og til Roma. Bestill din tur i dag!

Fra 1147 kr
VIP Daglig Tur til Capri

VIP Daglig Tur til Capri

Bli med oss på en eksklusiv VIP heldagstur til Capri med avgang fra Roma. Besøk øya Capri, få en omvisning på parfymefabrikken Carthusia, nipp til limoncello og utforsk berømte Blue Grotto (valgfritt) Bestill din tur i dag og sikre deg din palss.

Fra 1883 kr
Romerske Vingårder og Vinsmaking

Romerske Vingårder og Vinsmaking

Italia er synonymt med fin vin, spesielt i regionen Toscana. Bli med oss på en perfekt halv-dags vinsmakings-opplevelse i de slående omgivelsene til the Pallavicini Estate. Gled deg over de fantastiske omgivelsene, opplev den gamle vingården og smak fire av gårdens pris-vinnende viner. Bestill din tur i dag!

Fra 621 kr
21 62 89 60 21 62 89 60 Epost Epost


Til handlevogn