Romas krypter & katakomber

Fra kr 732

Dra på en fascinerende reise tilbage i tid gjennom lange snirklete katakomber og deres krypter. Du gjetter aldri hva som gjemmer seg der inne før du ser det med dine egne øyne! 

Høydepunkter:
- Besøk den uhyggelige Capuchin-krypten - dekorert med knokler
- Utforsk kirken Basilica San Clemente
- Tre tilbake i tid idet du går ned i krypten
- Beundre tidlig kristen kunst i katakombene
- Lær om tiden da kristendommen var forbudt i Roma

Besøk de romerske kryptene & katakombene
Oppdag det imperalistiske og tidlige kristne Roma gjennom århundredes historie, idet du beveger deg inn i Romas underjodiske gravkamre, de lange, snirklete katakombene og deres krypter. 

Gå ned til en tid hvor kristendommen ble ansett som en kult, hvis medlemmer ble henrettet som hedninger og begravet som martyer. Disse lange korridorene huser hundrevis av gravkamre, fra beskjedne enkelte til ekstravagante familiegravsteder. 

Den største overraskelsen på denne turen er en du sent vil glemme, nemlig Capuchin-krypten. Den nylige tilføyelsen til det offisielle museet betyr at besøket ditt er blitt forlenget med et møte med Caravaggios enestående kanvas 'St. Francis in Meditation' samt relikvier fra Skt. Francis selv og noen av hans følgere. 

Men den egentlige hovedattraksjonen er faktisk selve krypten, som er dekorert med knokler fra Capuchin-munker. Se ekte kranier og knokler, lysekroner laget av rygghvivler og de grøssende ordene 'Hva du er nå, var vi engang. Hva vi er nu, vil du bli'. Ifølge munkene var det en beskjed om håp. 

Hvordan får jeg billettene mine?
Kort etter at bestillingen er fullført mottar du en e-billett via e-post. Skriv den ut og ta den med på turen.

Hvor starter turen?
Turen starter på Piazza Barberini ved den store Triton-fontenen. Møt opp 15 minutter før turen starter. 

Hvor slutter turen?
Turen ender tilbake på Piazza Barberini.  

Hvor lenge varer turen?
Turen varer 3 timer og 30 minutter.

Er det kleskode?
Ja, for å besøke religiøse steder skal du oppfylle en streng kleskode. Kne og skuldre skal være dekket på både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate er ikke ansvarlige hvis du blir nektet inngang pga. upassende påkledning. 

Foregår mye av turen til fots?
Turen involverer en del gåing i bakker og trapper, så vi anbefaler behagelige sko. 

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 2-14 år. Det er gratis for barn under 4 år i følge med en betalende voksen. 

Viktig informasjon:
- Merk at Roma er en av de mest besøkte byene i verden, hvilket betyr at noen steder kan være ekstremt travle i høysesongen. Nøye planlegging begrenser hvor store menneskemengder vi møter på turen, men noen steder er unngåelig travle.  

Åpningstider

Turen gjennomføres daglig kl. 14:30. 

Bestill

søn, 18 nov 2018

Instant confirmation

Printet billett

Live guide

Spilletid: 3 timer 30 minutter

Åpningstider

Turen gjennomføres daglig kl. 14:30. 

Veibeskrivelse

Romas krypter & katakomber