Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Castel Sant’Angelo: Fast Track

De spiralformede gangene av stein i denne eldgamle bygningen passer for begravelser - borgen ble opprinnelig bygget som gravmæle (mausoleum) for keiser Hadrian.
Siden ble den a palass for Paven i det 14. århundre. Den er utsmykket med utallige veggdekorasjoner, malerier og statuer fra Renessansen.
Toppen av taket gir utrolig utsikt av Roma og omegn

Høydepunkter

-Nyt gravmælet, monumenter, museet
-Klatre til toppen av taket for å få en nydelig utsikt over Roma og omegnen
-Hopp over køen

Hva kan jeg forvente?

På bredden av Tiber står en ruvende sylindrisk struktur fylt av historie – den er et gravmæle, et monument og et museum. Få disse billettene til Castel Sant'Angelo der du dessuten slipper stå i kø, og tre tilbake inn i dramatikken til Romas historie. I tillegg får du fantastisk utsikt over Den evige stad fra taket!

Et besøk til Castel Sant'Angelo er en utrolig reise inn i historien til Roma. Det som en gang huset levningene til keiser Hadrian (og keiserne frem til Caracalla) er nå en av Romas største severdigheter.

Bare vis frem din billett til Castel Sant'Angelo som inkluderer å hoppe over køen, og se hvordan denne borgen forandret seg sammen med Roma. Ved siden av å være et gravmæle, har det også vært et palass, en festning, et fengsel og de dramatiske omgivelsene der Puccinis opera Tosca finner sted.

Underetasjen er kald og trang, men de øvre etasjene er noe helt annet. Sjekk ut renessanse-interiøret (husk å titte opp for å få med tak- og veggdekorasjonen!), og Museo Nazionale di Castel Sant'Angelo med sin samling av kunst og militært memorabilia.

Hvordan fungerer det?

Hvordan skaffer jeg meg billetter?
Din e-billett vil bli sendt din e-post direkte, kort tid etter at din bestilling er gjennomført. Ta med en utskrift, eller vis frem billetten med din mobiltelefon.

Billettkategorier

Voksen (over 18)
Barn (0-17)

Åpningstider

Siste inngang: 1 time før stenging

Bestill
Fra kr 314

søn, 14 jul 2024

Mobilbillett aksepteres

Spar tid - slipp kø

Hva er inkludert i prisen?

-Fast track inngang
-Tilgang til permanente og midlertidige utstillinger

Åpningstider

Veibeskrivelse

Castel Sant’Angelo: Fast Track

Adresse
50, Lungotevere Castello

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine