Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Vatikanet & Det sixstinske kapell: Guidede høydepunkter - 4,5 time

5.0 (2)

Slipp køen til Vatikanmuseene i Roma og få en spesiell og grundig omvisning! Du slipper de lange køene til Peterskirken og får se taket i det fantastiske sixtinske kapellet. Du ser også Bramante-trappen, besøker det etruskiske museet og ser Pinacoteca Art Gallery. Den perfekte løsningen for alle som ønsker å få mest mulig ut av Vatikanbesøket!

Høydepunkter

- Slip køen til Vatikanmuseene
- Se Bramante Staircase, normalt stengt for publikum
- Besøk det etruskeiske museet og nyere Pinacoteca
- Slipp køen til Peterskirken   
- Besøk Det sixtinske kapell
- Gled deg over en inngående rundtur

Hva kan jeg forvente?

Nyt en forlenget Vatikan-omvisning 
Hopp over køen til Vatikanets museer og spar din dyrebare tid i Roma. 

Omvisningen begynner med en sjelden tilgang til berømte Bramante Staircase, en svimlende spiral med uthugget sten bygget i 1512 inne i et firkantet tårn. Få har satt sin fot i spiraltrappen nå om dagen, noe som gjør denne visitten spesiell.

Beundre de nydelige maleriene til Vatikanets Pinacoteca malerigalleri, inkludert Rafaels ‘Transfiguration’, Caravaggios ‘Deposition from the Cross’ og eonardo Da Vincis ufullførte ‘St. Jerome in the Wilderness’.

Du får naturligvis besøke alt fra gårdsplassen Pinecone til Gallery of Tapestries, Gallery of the Maps, Gallery of the Candelabra og et høydepunkt for enhver omvisning – Rafael-rommene.

Din omvisning omfatter naturligvis også det mest berømte rommet i Vatikanets museer, Det sixtinske kapell. Her får du tid til å innta alt på egen hånd.

Siste stans på din omvisning tar deg gjennom en spesiell dør i Det sixtinske kapell og forbi en annen lang kø mot tilgang til Peterskirken. Alle dager unntatt onsdag får du en tur med omvisning inne i den enorme bygningen – en av de viktigste i Kristendommen og hjem for Michelangelos kjente statue, ‘La Pieta’.

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg billettene?
Rett etter at bestillingen er gjennomført kommer billettene på e-post, bare skriv den ut og ta den med på rundturen. 

Hvor starter omvisningen? 
Omvisningen begynner ved bunnen av de brede trappene langs gaten fra inngangen til Vatikanets museer. Trappen er plassert mellom Caffè Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano, på hjørnet av Viale Vaticano og Via Tunisi. 

Vennligst møt frem der 15 minutter før din omvisning starter. 

Hvor slutter omvisningen?
Omvisningen slutter ved Peterkirken på Petersplassen. De fleste onsdager, når kirken er stengt, slutter tjenesten ved inngangen til Vatikanets museer. 

Hvor lenge varer omvisningen? 
Den varer i 4 1/2 time.  

Hvilke språk benyttes under omvisningen?
Omvisningen er tilgengelig på engelsk, tysk og fransk. 

Er det en antrekks-anvisning (dress code)?
Ja, inngang til religiøse steder innebærer en streng anvisning for antrekk. Knær og skuldre må dekkes til for både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate kan ikke holdes ansvarlige for nektet inngang på grunn av upassende antrekk.  

Viktig informasjon

- Ekstra tiltak kan være nødvendig å sette inn på noen arenaer på grunn av høynet sikkerhet globalt. På grunn av det kan forsinkelser oppstå i forbindelse med obligatoriske sikkerhetskontroller ved inngang til disse arenaene. Ekstra tiltak kan også begrense størrelsen på bagasje som kan tas med inn. For å unngå avbrytelser eller mulig inngangsnekt, anbefaler vi at du ikke tar med store vesker, sekker eller lignende på din tur. Vatikanbyen tillater små vesker og forbyr spesielt store vesker, stativ, paraplyer og ryggsekker. 
- Du kan bruke bagasjeoppbevaring gratis, som kan innebære at du må avbryte omvisningen tidlig for å hente den ved inngangen.     
- På onsdag morgener og ettermiddager kan Peterskirken være stengt for publikum på grunn av at den pavelige mottakelsen finner sted på Petersplassen.  Hvis du som vil besøke Peterskirken får råd om å reise på en annen dag. Kirken er også gjenstand for uanmeldt stenging for religiøse sermonier. Når det skjer, tilbyr vi gledelig kunder en forlenget tur til Vatikanets museer for å overholde den adverterte lengden på turen. Mens vi stever for å informere i god tid på forhånd om eventuelle avbrytelser, er det ikke alltid mulig og i så fall kan vi ikke tilby refusjon eller rabatter.
- Vi beklagr at vi ikke er i stand til å tilby rullestoler eller hjelpemidler for gjester som trenger spesielt tilsyn. Vi er heller ikke i stand til å tilby gåstoler eller barnevogner på våre gruppeturer.  

Billettkategorier

Voksen (19+)
Ungdom (6-18)
Barn (0-5): Gratis 

Bestill nå

Fantastisk: 5.0 – 2 Anmeldelser

Bestill
Fra kr 1,260

søn, 14 jul 2024

Refunderbare billetter Refunderbare billetter
Refunderes opp til 48 timer før besøksdato. Et avbestillingsgebyr på opptil 20% pr. billett kan tilkomme.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Varighet: 4 timer 30 minutter

Hva er inkludert i prisen?

- Slipp køen-billett til Vatikanet.
- Tilgang til Det sixtinske kapell og Peterskirken.
- Tilgang til Bramante trapp, etruskisk museum og Pinacoteca-galleriet.
- En omvisning.

Avgangstider

Veibeskrivelse

Vatikanet & Det sixstinske kapell: Guidede høydepunkter - 4,5 time

Adresse
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma Italy

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine