Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Vatikanet & Det sixstinske kapell: guidet rundtur fredag kveld

4.5 (4)

Få en "once in a life time" -opplevelse i Roma: Utforsk Vatikanmuseene og Det sixtinske kapell om natten! På denne nattrundturen med guiden ser du de forskjellige galleriene og selvfølgelig Raphaels rom. Når du besøker museene, er det uten alle de store menneskemengdene, og du unngår varmen på dagen!
 

Høydepunkter

- Besøk Vatikanmuseene etter offisielle stengetider
- Unngå folkemengdene og varmen på dagtid
- Se det fantastiske taket i Det sixtinske kapell
- Besøk Raphaels rom
- Lån et headset slik at du alltid kan høre guiden

Hva kan jeg forvente?

Utforsk Vatikanmuseene etter stengetid
På visse kvelder hvert år holder Vatikanmuseene åpne etter offisielle åpningstider. Hvis du klarer å kapre en plass på nattrundurene til Vatikanmuseene, har du noe å glede deg til!

Hvis du noen gang har besøkt Vatikanmuseene en sommermorgen, har du sikkert sett de lange, stressende køene og de overopphetede rommene. Du slipper det problemet gjennom å gjøre omvisningen på kveldstid og du får fortsatt se alle høydepunktene på museet.

Når du utforsker Vatikanmuseene, vil den kunnskapsrike, engelsktalende guiden fortelle historiene bak kunsten og kunstnerne. Du får se de intrikate kunstverket til mestskaperne i Gallery of Tapestries og de fantastiske malte takene i Candelabra Gallery. Og du vil også utforske Raphaels rom, som viser mesteren på toppen av sine evner.

Til slutt vil du oppleve Vatikanmuseets ultimate høydepunkt, Det sixtinske kapell. Få mennesker har sjansen til å stå under Michelangelos viktigste kreasjon på denne tiden på kvelden. Morsom fakta: det er ni sentrale paneler i kapellens tak, og den første skildrer lysets separasjon fra mørket!
 

Hvordan fungerer det?

Billetten blir sendt direkte på e-post rett etter at bestillingen er fullført. Ta med deg et utskrift til rundturen.

Hvor begynner rundturen?
Rundturen starter nederst på de brede trinnene over gaten fra inngangen til Vatikanmuseene. Trinnene ligger mellom Caffè Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano, på hjørnet av Viale Vaticano og Via Tunisi.

Vær der 15 minutter før turen starter.

Hvor slutter rundturen?
Rundturen avsluttes ved Vatikanmuseene.

Hvor lenge varer rundturen?
Rundturen varer 2,5 timer.

Er det en kleskode?
Ja, inngang til religiøse steder krever passende klær. Knær og skuldre må dekkes til hos både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate kan ikke holdes ansvarlig for nektet adgang grunnet upassende klær.

Er det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelige for barn mellom 6-18 år. Barn under 6 år går gratis når de ledsages av en betalende voksen.
 

Viktig informasjon

- Det kan iverksettes ekstra tiltak på noen arenaer på grunn av økt global sikkerhet. Som et resultat kan vi oppleve forsinkelser gjennom obligatoriske sikkerhetskontroller når vi kommer inn på disse plassene. Ekstra tiltak kan også begrense størrelsen på vesker som kan taes med inn. For å unngå forstyrrelser eller mulig nektet adgang, anbefaler vi sterkt at du unngår å ta med store vesker, bager eller ryggsekker på rundturen. Vatikanet tillater bare veldig små vesker, og forbyr spesielt store vesker, parasoller og ryggsekker.
- Du kan bruke et gratis bagasjeoppbevaringsområde men dette kan føre til at du må forlate rundturen tidlig for å hente den ved inngangen.
 

Bestill
Fra kr 973

ons, 19 jun 2024

Refunderbare billetter Refunderbare billetter
Refunderes opp til 48 timer før besøksdato. Et avbestillingsgebyr på opptil 20% pr. billett kan tilkomme.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 2 timer 30 minutter

Hva er inkludert i prisen?

- Et besøk i Vatikanmuseene etter offisielle stengetider.
- Et headset.

Avgangstider

Veibeskrivelse

Vatikanet & Det sixstinske kapell: guidet rundtur fredag kveld

Adresse
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma RM Italy

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine