Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    +4000 produkter i 30 byer

  • 100% sikker betaling

    Du kan føle deg 100 % trygg når du gjennomfører ditt kjøp på vår side

  • Betal i Norske kroner

    Du betaler med norske kroner og slipper skjulte avgifter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Vatikanmuseets Nattekskursjon

4.3 (3)
Fra kr 920

Utforsk Vatikanmuseet og Det sixtinske kapell om natten og nyt museet uten de store folkemengdene.

Høydepunkter
:
- Besøk Vatikanmuseene etter offisielle stengetider
- Få en unik opplevelse
- Unngå folkemengder og varmen på dagtid
- Lån hodetelefoner slik at du alltid kan høre guiden din
- Nyt små grupper på maks. 20 personer

Utforsk Vatikanmuseene etter stengetid
Hvert år åpner Vatikanmuseene på nattestid etter offisielle åpningstider for noen datoer i året. Hvis du klarer å snike til deg en billett til vår Vatikanmuseets Nattekskursjon, har du virkelig slått på stortrommen! 

Hvis du noen gang har besøkt Vatikanmuseene på en sommermorgen, vil du fort merke at det å besøke museene på nattestid er en helt annen opplevelse. De lange, slitsomme køene og de overopphetede rommene som er typisk når man avlegger et besøk på dagtid er borte. I stedet for kan du nyte en avslappende tur med alle høydepunktene museet har å tilby.

Mens du utforsker Vatikanmuseene med din kunnskapsrike, engelsktalende guide, vil du besøke mange av høydepunktene som blir besøkt på dagtid. Du vil beundre den innviklede kunsten til mestervevere i Galleriet av billedtepper og de vakre malte takene i Candelabra Galleriet.

Du vil også utforske Raphaels rom, rom viser frem mesterverkene på toppen av kunsten hans. Din karismatiske guide vil berike besøket ditt med historie og fortellinger bak kunsten og kunstnerne. 

Til slutt vil du oppleve Vatikanmuseets ultimate høydepunkt, Det sixtinske kapell, i en unik kvelds-atmosfære. Veldig få har hatt muligheten til å stå under Michelangelos viktigste verk på denne tiden av døgnet!

Hvordan får jeg billettene mine? 
Du mottar e-billetten din på e-post kort tid etter at bestillingen din er fullført. Print dem ut og bring dem med til ekskursjonen. 

Hvor starter turen?
Turen starter på bunnen av de brede trappene på andre siden av gaten fra inngangen til Vatikanmuseene. Trappene befinner seg mellom Caffè Vaticano og Hotel Alimandi Vaticano, på hjørnet av Viale Vaticano og Via Tunisi.

Møt opp 15 minutter før ekskursjonen starter.

Hvor avsluttes turen?
Turen avsluttes ved Peterskirken. På de fleste onsdager er Peterskirken stengt, og ekskursjonen vil avsluttes ved Vatikanmuseets inngang.

Hvor lenge varer turen?
Turen varer i 5 timer.

Hvilket språk er turen tilgjengelig på?
Turen blir utført på engelsk.

Er det noen kleskode?
Ja, å entre religiøse steder har en streng kleskode. Knær og skuldre må være dekket for både menn og kvinner. City Wonders og Ticmate kan ikke holdes ansvarlig dersom man er nektet adgang på grunn av upassende klær. 

Finnes det barnebilletter?
Ja, barnebilletter er tilgjengelig for barn mellom 6-18 år. Vennligst legg merke til at barn under 6 år ikke kan være med på denne turen.

Viktig informasjon:
- Ekstra forholdsregler kan gjelde ved ulike steder på grunn av økt global sikkerhet. Som et resultat av det, kan vi oppleve forsinkelser når vi skal passere sikkerhetskontroller for å komme inn på disse stedene. Ekstra forholdsregler kan også føre til at det blir satt restriksjoner på hvor stor veske og lignende man kan ha med inn. For å unngå avbrudd eller nektet adgang, anbefaler vi at du ikke tar med deg store vesker, bagger eller ryggsekker på turen. Vatikanet tillater kun veldig små vesker, og gir ikke tillatelse for store vesker, tripod, paraplyer og ryggsekker. 
- Du kan legge eventuell bagasje ved ett gratis oppbevaringområde, noe som kan resultere i at du må forlate ekskursjonen tidlig for å hente bagasjen din igjen ved inngangen.
- På onsdag morgen og ettermiddag kan det hende at Peterskirken er stengt for det offentlige på grunn av Papal Audiens som skjer på Petersplassen. Dersom du ønsker å besøke Peterskirken bør du ta turen en annen dag. Peterskirken kan også i enkelte tilfeller stenge på grunn av religiøse seremonier uten forvarsel. Når dette oppstår, tilbyr vi gledelig en lengre tur rundt Vatikanmuseene for å opprettholde tidsrammen for ekskursjonen slik som lovet. Vi prøver selvfølgelig å informere gruppene om stenging av Peterskirken så tidlig vi kan på forhånd, men noen ganger er det ikke mulig, og i disse tilfellene kan vi ikke refundere noe eller gi rabatter.
- Vi kan dessverre ikke ta med oss gjester som sitter i rullestol eller noen andre funksjonshemminger som krever spesiell assistanse. Vi kan heller ikke ta hånd om barnevogner eller barneseter på gruppeturene.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Live guide

Varighet: 2 timer 30 minutter

Hva er inkludert i prisen?

- A visit to the Vatican Museums after official closing hours.
- A headset.

Avgangstider

Veibeskrivelse

Vatikanmuseets Nattekskursjon

Adresse
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma RM Italy

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine