Søk billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Vatican Sistine Express

Fra kr 569
Her har du muligheten eksklusive "early bird" (tidlig morgen) billetter til det Sixtinske kapel og Vatican museet. Denne billetten med tidlig entre er perfekt for besøkere som vil se det Sixtinske kapellet før folkemassene ankommer. Med denne billetten slipper du inn før andre grupper og allmenn publikum.

Høydepunkter:
- Nyt av en eksklusiv inngangsbillett til Sixtinske kapellet
- Ingen køer
- Gå inn i Vatcan museet 30 minutte før andre grupper
- Besøk det Sixtinske kapellet først
- Utforsk Vatican museet etterpå

Unngå køer til det Sixtinske kapellet og Vatikanen
En i personalet tar deg med til Sixtinske kapellet og gir deg et kart over museet som hjelper deg rundt. Dette er ikke en guidet rundtur så du har muliget til utforske museet i egen takt, så lenge du vil frem til det stenger.

Etter et stille besøk til det Sixtinske Kapellet velger du selv om du vil gå inn i Vatican museet for å utforske det på egen hånd.

Med våre "early bird" (tidlige) inngangsbillett til Sixstinske kapellet hopper du over køene som allerde har begynt å bygge seg opp utenfor. Du slipper inn før dørene offisiellt er åpnet. Du blir vist til det Sixstinske kapellet før alle andre, og får se dette utrolige rommet tomt. Senere på dagen kommer det være vanskelig å bevege seg der inne, men minuttene før det åpner, er det helt stille.

Etter det Sixtinske kapellet kan du vandre videre til Vatican museet som du har tillgang til hele dagen uten ekstra kostnad, og med en tidlig start har du hele dagen foran deg. Personalet som viser veien gir deg et kart og en introduksjon til de viktigste stedene i museet, slik at du kan få mest mulig ut av tiden.

Hvordan får jeg billettene?
Kort tid etter at bestillingen er gjennomført kommer det billetter på e-post. Det er mulig å vise billettene fra mobiltelefon.

Hva inngår?
- Slipp alle køer
- Gå inn i Vatican museet 30 minutter før andre grupper
- Besøk det SIxstinske kapellet først
- Utforsk Vatican museet etterpå

Er det en kleskode?
Når du går inn i Vatikanen kreves det at du har klær som dekker knær og skuldre. Det gjelder for både menn og kvinner. City Wonderers og Ticmate kan ikke holdes ansvarlige om du nektes inngang på grund av upassende påkledning.

Hvilke billettyper er tilgjengelige?
Voksen (19+)
Barn (6-18)
Spedbarn/yngre barn (0-5): Gratis inngang

Åpningstider

Early Bird (tidlig morgen) inngang er kl 07:30.

Umiddelbar bekreftelse

Printet billett

Spar tid - slipp køen

Varighet: 1 timer

Åpningstider

Veibeskrivelse

Sixstinske kapellet og Vatikanen: tidlig inngang

Adresse
The corner of Viale Vaticano and Via Tunisi 00192 Roma RM Italy

×