Søk billetter

Hvorfor bestille hos oss?

  • 100% sikker betaling

  • Betal i norske kroner

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

Lignende opplevelser

Lignende kategorier

Frascati vinsmaking og lunsj

Spar appetitten til denne guidede rundturen som lar deg glede deg over maten og vinene fra Frascati. Du vil utforske byens matbutikker og deretter besøke Frascati vingård, der de har laget vin i syv generasjoner.

Høydepunkter

- Ta en guidet matrundtur i Frascati
- Smak på forskjellige typer vin
- Kos deg med en deilig italiensk lunsj
- Reis komfortablet til vingården i en privat buss

Hva kan jeg forvente?

Ser du etter den ekte smaken av Italia? Dropp turistfell-restaurantene og ta turen til Frascati. Gjør deg klar for de beste spesialitetene i byen som oster, kjøtt, brød og oljer. Og så finnes det selvfølgelig vin, masse vin. Høres det godt ut?

Du begynner med å møte guiden på jernbanestasjonen i Frascati. De neste par timene vil du bli ledet på en vandring i byens matbutikker. Underveis kan du smake på lokale spesialiteter, fra stekt svinekjøtt til nybakt biscotti. Du får også prøve vin på kran på det eldste bakeriet og tavernaen i byen. Bare husk å spare litt plass - det kommer mye mer!

En privat buss vil deretter frakter dere til den historiske Frascati-vingården, som har produsert vin i syv generasjoner. Plassen er en kombinasjon av naturlig skjønnhet (de fantastiske håndtendte vinstokkene) og spennende konstruksjoner (de "hemmelige" underjordiske laboratoriene, som ble brukt til å skjule forfulgte familier under andre verdenskrig og brukes i dag til å lagre vin). En ekspert-sommelier guider deg gjennom en smak av vingårdens viner, og forklarer nøyaktig hva som gjør hver enkelt spesiell.

Etter å ha forlatt vingården, drar du til en trattoria for lunsj. Nyt et måltid med kjøtt, ost, brød og nydelig mat - som du nyter med mer vin. Guiden tar deg tilbake til jernbanestasjonen, der rundturen avsluttes. Den avslappende turen tilbake til Roma er den perfekte muligheten for en liten matkoma, som sikkert er behøvelig!

Hvordan fungerer det?

Rett etter at bestillingen er fullført kommer billettene på e-post. Du kan enten vise billettene fra mobiltelefonen eller ta med en printet kopi.

Hvor er møtepunktet?
Møt guiden på Frascati jernbanestasjon (Piazza della Stazione).

Viktig informasjon

- Togreiser mellom Roma og Frascati, som ikke er en del av turen, er veldig enkelt å navigere på egen hånd. Billetten gir mer informasjon om det å komme til og fra Frascati.
- På grunn av terrenget på denne turen er den ikke egnet for gjester som bruker rullestol eller de med begrenset mobilitet.

Billettkategorier

Voksen (over 18 år)
Barn (6-17)
Spedbarn (0-5): Gratis

Hva er ikke inkludert?

Tips.
Transport fram og tilbake mellom Roma til Frascati.

Bestill
Fra kr 1,149

søn, 14 jul 2024

Umiddelbar bekreftelse

Mobilbillett aksepteres

Live guide

Varighet: 5 timer 30 minutter

Hva er inkludert i prisen?

En guidet matrundtur i Frascati.
Mat og drikke.
Vinsmaking.

COVID-19 Status:
Upon arrival at the meeting address, all members of your party over the age of 12 or older must present a “Health Pass” and a valid ID, proving that you are either:
- Fully vaccinated (with an EMA-approved vaccine - first and second dose), and the second dose administered at least 14 days before your visit
- You have been tested (PCR or antigen) with a negative result within the last 48 hours.
- Or that you have recovered from COVID-19, attested by a PCR or antigen test result, at least 15 days and no more than 6 months old

Veibeskrivelse

Frascati vinsmaking og lunsj

Adresse
Piazza della Stazione 00044, Frascati, Roma Italia

×

Kundeservice

21 62 89 60 21 62 89 60

Trenger du hjelp? Lene svarer gjerne på spørsmålene dine